neljapäev, 3. juuni 2021

Pajud, jäätmaa ja teeäär

Seemned said külvatud; jäänud on istutustööd. Täna vaatasin, et püramiidtamm on (üle öö) tihedaks muutunud. Õhtul katsusin "linnurahu" uudiseid lugeda, aga täielik tülpimus tuli peale - ongi leidunud metsatöösturite abipalvet täitvaid poliitikuid [poliitikutelt abi paluti] ja pika kirjandiga kriminoloogiaprofessor [Kes vinti üle keeravad, kes kraavi ajavad?? Hüperaktiivsetest metsatöösturitest sõnagi. Kas linnusõbrad on süüdi, et linnud pesitsevad? Jne.].

Kas on üldse mõtet jaburustele reageerida? On, sest J. S. pole väljamõeldud tegelane. Looduskaitseteadlastega dialoogi astumisega võiks J. S. revisjoni eel ise eeskujuks olla. Aga see selleks.

Läksin hoopis jalutama ja astusin kiirel ja pikal sammul tagasi pildimasina järgi, sest pajud kraavis olid huvitavad ja miks seda pilti mitte jagada...

Metsa kohal tundsin pihlakaõite imalat lõhna. Arvasin, et paremini pildile jääva pihlaka leian raiesmiku servast ja astusin edasi... kui ühtäkki silmasin raiesmiku kõrval jäätmaal tähelepanu võtvat õitsvat põõsast. Astusin ligi:
Eile kirjutasin, et minu aias sirel lopsakas pole.

Veel üks üllatus.

Ja... .

Teeäär:



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar