esmaspäev, 17. august 2015

KABATŠOKI-SUPP JA

Süüakse ikka seda, mida on.

Suhkruhernes on ennast märkamatul kaunadega täitnud. Pikk viljumine on pluss.

Küüslauk ja sibul.

Õun on eriti oluline komponent. Hape ja suhkur. Õunal on parim tasakaal, ühegi äädikaga ei saavuta sellist buketti. Sortidega saab maitsevarjundeid muuta; seekord kasutasin 'Valget klaari', aga olen kasutanud ka tooreid sügisõunu; soolases salatis või supis on toore õuna parkaine mekk väga paslik.

Kabatšokk.

Sool, pipar ja vesi.


Supis keetsin kooreta mune.

Till, petersell ja basiilik.

Head isu!
-

Hiljem:





2 kommentaari:

  1. Väga, väga apetiitne pildiseeria.

    VastaKustuta
  2. Anonüümne18.8.15

    Porgand, õun, mugulsibul küpsetuskotti ja ahju. Nämma! Thea

    VastaKustuta