reede, 25. juuli 2014

KAPSAPEA

Juba paar päeva tagasi oleks olnud paras aeg kapsast teha. Eile praadisin esimese suvekõrvitsa ja üleeile sõin B. toodud "Rosinad piimašokolaadis". Aed pakub praegu nii palju, et ei teagi... kuidas siit minema minna.
-
Kuidas ma siit ära lähen? Tühja sest natukesest rahast, samas peaks sotsialiseerumise harjutamisega vahetevahel tegelema ja võibolla varsti enam tööd ka ei pakuta - tööst saaks natuke aega elada. Oh, need töö mõtted, miks nad peavad olemas olema... olen võõras kohas, söön põlveotsas tehtud võileibu ja joon mõne konservi vedelikku, võibolla magan liiga lühikeses voodis ja ajan inimestega peaaegu päris tühja juttu, lihtsalt rääkimise pärast, muidu peavad veel imelikuks. Aga võibolla on kõik hoopis teisiti: olen huvitavas kohas, söön uutmoodi põnevaid toite, lõpuks ometi saan kasutada voodit, kus ihu puhkab ja kõik uued inimesed on sõbrad elulõpuni. 
-
Aed - aed tähendab kõike, on mul siis tarvis siit minema minna(?). Istun siin veel  n a t u k e n e  [natukene].


Natuke aega pruunistad võid ja kapsast roostevabas pannis, siis lisad solina vett ja hautad kapsaid koos B. toodud "Maks ja Mooritsa" uudis-šašlõkivorstkestega, natuke paned soola ja väntad pipraveskit panni kohal ja juba kausis lisad peotäis hapukoort. Head isu!
Avaldasin üldjoones retsepti Teile lahkesti, sest kahtlustan, et seda võimatu järgi teha on.


2 kommentaari:

  1. tundub täiesti söödav :)

    VastaKustuta
  2. See Sinu toidublogi osa on väga tore! Seekord ka selline lüüriline. Nii üht kui teist on meelde jätta, vaheridu lihtsalt lugeda.

    VastaKustuta