Kabatšoki ja esimesed kurgid võtsin pühapäeval. Kõik külvid teen avamaale.
Tilli ilu võtab tähelepanu.
Kummel on meeldiv umbrohi, võibolla linnarahvas tahab korjata.
Täna siis. Roostevaba pann. Veidi karamelliseerimist-veidi praadimist rapsiõlis - rosmariin, tšilli, jahvatatud paprika põhjaks, valges kuivas veinis hautamist madalal kuumusel, paar tükki võid veinikastmele... pipar-sool. Lootsin leida Alain Passard'ist inspiratsiooni lingi, aga hoobilt ei leidnud, seda, mida mõtlesin. Aga vaadake, ehk leiate.
Tubli!
VastaKustutaRaivo, kas Sa õunasorti Honey Crisp (HoneyCrisp) oled katsetanud?
Juhani Puukool ja Räpina on selle istikuid müünud.
Vahur
DEPO pakkus ka, minu pioneerid, keda usaldan, pidasid tema maitset igavaks, aga on vist soojem kliimaperiood, kus võetakse rohkem proovimist ette, nagu teise maailmasõja eel - kuni tuli suur külm, aga katsetada jõuti ja sai veel lastelastelegi räägita, et mis kasvas ja kuidas maitses. Nii et.
KustutaOstan honeycrispi sügisel Leedust ja võibolla veel midagi lõunamaist.
KustutaVahur