reede, 12. juuni 2015

SAI MEEGA





Kevade mesi. Kollane ja tihke; millest ta on tehtud? Pajust, vahtrast, toomingast, õunapuust, kirsist, ploomidest ja võilillest ja nii edasi, võibolla ka sirelitest; ka küla poole nad ükspäev aktiivselt lendasid; külas on ka palju õunapuid.

Päeval käisin poest saia ostmas ja teel oli sirelite hilis-õitsemine. Kõik õied on lahti. Läksin seda õhtul veel vaatama...



















3 kommentaari:

  1. sirelite lõhna oli tunda, värske mesi, mmmmmmmm...aga võõrasemad on nummid, ma saan igal aastal mõne vahetus- või kingitaimega ühe uue näo juurde ja see meeldib mulle

    VastaKustuta
  2. Esimene mesi on kõige parem. Enamasti domineerib selles võilille maitse. Ühel soojal kevadel õnnestus aga maitsta pajumett. Metsamesilast tuleb iga suvi kindlas järjekorras 6-7 maitset ja kui aias veel mesipuu oli, siis läks sellega kokku ainult võilillemesi. Teised olid kõik erinevad. Meed on põnevad.:)

    VastaKustuta
  3. .... sirelite õitseaeg on käes!
    M.Under

    VastaKustuta