Järmisel päeval valasin käinud kalja ümber ja poti põhja jäänud pärmise paksu surusin läbi võrksõela. Sõelale jäid mõned nelgid ja kaneelikoore tükid ja odrajahust tulnud terakestad (ökojahu oli). Kaljapaksule lisasin ainult nisujahu ja veidi soola ja oligi saiatainas valmis. Peaaegu mittemiski ei läinud raisku.
Tainas kerkis rätiku all kaks tundi.
Suvedaalia esimesed õied on...
Liilia 'Pink Champagne'.
-
Enne ahju panemist sõtkusin taina kergelt läbi - susises.
Panin panniga leigesse ahju pooleks tunniks kerkima ja.
-
Väga mõnus suvine söök-jook, tervislik ja silmale ilus vaadata. Maitses kah kindlasti hästi! Tubli mees oled! maurus
VastaKustutamõnus, ritsikate sirin kostab siiani :)
VastaKustuta