esmaspäev, 19. veebruar 2024

Aasta algab

Päris aasta algab seemnevaruga toimetades ja õunapuudele pilku visates, et kuidas (ja kui palju) lõigata. Täna saabus viimane postipakk seemnete ja pudi-padiga peale... tegin miinimum tellimise summa seepidega täis, A. tunnustas, et kuidas ikka oskan.
Nagu mul juba tavaks saanud, siis ei plaaninud seemnevaru eriti suurendada. Ainult porgandiseemned olid otsas... eelmisel aastal ei ostnud. Märkmelehele märgitud porgandi valikut oleks osaliselt saanud täita Rootsi kaudu, aga hind oli nii kallis, et tegin teist moodi...  märkmeleht on nüüd lihtsalt vaatamiseks. Tellitud sai kolm porgandi sorti, kokku 11 g seemet, sellest peaks kolmeks aastaks lahedalt piisama. Ja-ja muidugi, kui juba kahelt tootjalt tellisin (porgandid ühelt), siis sai plaan kohe esimese tellimuse juures korrigeeritud - kokku lisandus plaanivälise uudisena kaks kabatšokki, valge redis ja kuldne peet. 

Sel aastal plaanin neile üheaastastele lisaks nemeesia külvata; kunagi ema kasvatas - õitses hästi ja oli efektne, kuigi vihmad pritsisid õied liivaseks.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar