esmaspäev, 6. august 2018

Lend

Toidu tegemine on seisundi võtmine. Eile käisin aias ringi ja mõtlesin, et mida kasutada kurkide marineerimisel maitsestamiseks; vahaküpseid tilliseemneid kindlasti ja mustasõstralehti, petersell oleks liiga petersell, mädarõigast sai juba eelnevalt kasutatud, äkki musta piparmünti, ei; ja hõõrusin juba korjanud näppude vahel veel rohelisi koriandri seemneid, neid keda lutikalõhnaga võrreldakse ja sain väga meeldiva seisundi. Mida veel vaja! Aiamaalt till ja koriander - küüslauk sai ka lisatud.


1 kommentaar:

  1. Keegi kuskil pani veel koriandri seemneid ootamatusse kohta... aga äkki oli samuti kurkidele?!
    Koriandriga on inimestel huvitav suhe, kas armastad või vihkad. Üldiselt tundub mulle, et eestlased on selle endale avastanud ja massiliselt armastama hakanud. Seda näeb kesklinna toidumagasiinides, kus koriander aastaringi esindatud, kuid õhtuks sageli otsas, kui muu roheline veel kõik saadaval, kuid koriandri sektsioon tühi.

    VastaKustuta